Alle har sine morgenrutiner, men det kan stadig være svært at finde de ting, du skal bruge når du og familien har travlt om morgenen. Du kan gøre det let for dig selv inden du skal på arbejde og inden du skal i seng, ved at indrette dit badeværelse med skabe, som er opdelt i skuffer og kurve. Du kan f.eks. have et skab kun med håndklæder, toiletpapir og bleer til de små, et andet kun med shampoo og makeup artikler og et tredje med rengøringsartikler. Så kan du være sikker på at badeværelsesrutinen, for både dig selv og børnene gøres så let som mulig.

praktiske badeværelsesskabe

Indret dit badeværelse praktisk

Det er en god ide at indrette dit badeværelse ud fra hvor du skal bruge de ting, som er i skabene. Er du f.eks. i bad, vil det være rart med et håndklæde i nærheden. Derfor kan du indrette dit badeværelse med et skab tæt på din brusekabine, så du har håndklæderne tæt på dig. Derudover vil det også være rart at dit nye toiletpapir er i nærheden af toilettet, når du er løbet tør og at din makeup er tæt på dit makeupspejl. Har du små børn skal alle pusleartikler også være inden for en god rækkevidde, så du altid har øjnene på din baby. På den måde har du alt inden for en hånds rækkevidde.

Vælg de rigtige skab til badeværelset

Alle badeværelser er forskellige og det kan derfor være svært at indrette dem praktisk. Har du f.eks. et badeværelse med meget vægplads eller et med mange kanter, hvor det er svært at få skabe ind. Nogle kan godt lide at have højskabe på hver side af deres håndvask, som indrammer vasken og spejlet. Andre kan godt lide at have et overskab og et underskab til vasken. Har du meget vægplads, kan du med fordel anskaffe dig selv en masse overskabe, som kan give dig en masse gulvplads. Har du ikke meget vægplads, kan du i stedet anskaffe dig en masse højskabe, så du har det hele samlet samle sted.

Underskabe med skuffer

Skuffer kan være med til at gøre det overskueligt for dig, hvor du har dine ting. Du kan spare en masse tid på at få opdelt dine toiletsager. Du kan herved altid have et overskueligt overblik over, hvor din tandbørste, tandpasta osv. Er i dit badeværelse og hvor dine ansigtscremer og skintonic er. Du kan få overskabe med både hylder og låger alt efter, hvad du har behov for.

Hylder i stedet for skabe

Du kan også få opsat hylder i dit badeværelse i stedet for skabe, hvor du kan have kurve og æsker med dine toiletartikler i stedet for skabe. På den måde kan du skabe et mere luftigt udtryk, frem for massive skabe, der tager en masse plads. Find skabe, der matcher din stil og få personliggjort dit badeværelse.