Feminine bukser

En af de ting, som mange kvinder går op i er, hvad der er i deres garderobe, men du kender sikkert også til tøjkriser om morgen, når tiden flyver afsted og alle familiens medlemmer skal gøres klar. Alle kvinders garderober er forskellige, men af de ting, som mange har til fælles, er at de indeholder et par bukser og med det rigtige par, er dit arbejdsoutfit ikke til at skyde igennem, fordi der findes så mange muligheder og stilarter, som du kan bruge til både kontoret og til festlige lejligheder.

Casual og sporty bukser

Har I en casual stil på kontoret vil et par denimbukser være perfekte til dig. De er afslappede og passer til alle slags skjorter, bluser, T-shirts og toppe. Du kan skrue op og ned for der afslappede look med dine sko. Har du eksempelvis sneakers på, vil du gøre dit look mere sporty. Hvorimod du vil kunne tilføre dine denimbukser et mere feminint touch med et par høje støvler.

Elegante og stilede bukser

Har I en mere elegant tone på kontoret kan du vælge et par slim fit sorte bukser eller et par habitbukser. Disse vil være lette at matche med en sort blazer og kan et par smarte støvletter. Støvletter tilfører dit look noget højde og vil få dine ben til at syne længere.  

Mønstrede bluser

Bluser med dyreprint

Når du har fået styr på, hvilke jeans eller bukser, du vil iføre dig, kan du herefter tænke på overdelen. En af de nyeste trends indenfor mode er print med dyr lige fra slangeprint, leopardprint, tigerprint til krokodille og girafprint. Nogle mikser også disse print. Bluser med disse dyreprint, kan være med til at skabe et blikfang, der er svært at overse. Du skiller dig ud fra mængden og laver samtidig en kontrast til dine jeans eller bukser, der er ensfarvede.

Bluser med blomstermotiver

Er du ikke til dyreprint, så er bluser med blomstermotiver også meget på banen. Du kan finde bluse med både store og små aftegn, alt efter hvilken stil du bedst kan lide. De små aftegn af blomster er mere diskrete og elegante, hvor de store er mere iøjnefaldende. Det er let at sammensætte disse bluser med en flot blazer eller en kort jakke alle tider på året.

Korte jakker

En kort jakke er et sidste touch til et flot outfit på kontoret. Du kan have den på hele året rundt, hvad enten det er en tynd kort jakke eller en blazer. Blazerjakker er lete at sammensætte med resten af garderoben, hvis den er i neutrale farver, som sort, grå eller hvid. Vil du derimod gerne have en jakke, som skiller sig lidt ud, kan du også vælge en blazerjakke, som er ternet, men iføre dig en simpel T-shirt indenunder. På den måde har du et sæt neutralt tøj på i ensfarvet, men lader jakken snakke for sig selv. Det kan også være selve teksturen på jakken, der er anderledes som eksempelvis velour, silke eller uld. Selve materialet din jakke er lavet af, vil også være afgørende for, hvor varmt det er at have på. Når du har sammensat alle delene i din garderobe mangler du bare de perfekte støvler eller sandaler alt efter, årstiden.